10 dolog amire tutira buknak a pasik!

Most biztosan azt gondolod, hogy nem lehet általánosítani, hiszen ahány pasi, annyi féle ízlés. Mi azonban tüzetesen körbejártuk a témát és bizony sikerült feltárnunk néhány állandó elemet. Olyan elemeket, amelyek szinte mindegyik pasi repertoárjában szerepelnek. Most megosztjuk veletek!

Magas sarok

Minden olyan stílusbeli elem, ami a nőiességet hangsúlyozza, nyerő lehet. Ilyen például a tűsarok is. A férfiak (kivételek persze vannak) sohasem hordanak magas sarkú cipőt. Ettől ez a rejtélyesen hordhatatlan viselet rendkívül igéző a számukra.

A szoknya

Hasonlóképpen a magas sarokhoz szintén a nőiesség egyik legfőbb jelképe. A testhez simuló szoknya, melyben átsejlenek a domborulatok, főleg kiskosztümként, vagy egy kivágott blúzzal együtt viselve őrjítően őritően dögös tud lenni. Alaposan megmozgatja a férfiak fantáziáját

Hosszú haj

Igen, igazad van. Nem csak a hosszú haj lehet szép és nőies, és természetesen egy hosszú frizura is lehet nagyon csúnya. De most tekintsünk el ettől. Akárhogy is van, a hosszú hajú hölgyek bizony sokkal jobban felkeltik a férfiak érdeklődését. A hosszú haj érzékiséget sugall, a férfi szinte érzi a testén a hajzuhatag simogatását.

A szőkeség

Már megint egy közhely – mondhatnánk, de valóban. A szőkeség a szűziesség, a fiatalság, az érintetlenség szimbóluma. A szőke nők – hiszen egyre ritkább a természetes szőke haj – mindig különlegesebbek lesznek az átlagnál. Persze, ez az előnyös tulajdonság csak az első benyomásig elég.

Formás, gömbölyű popsi

Az örök Jolly Joker. Hiába fogyózol, mindhiába. A férfiak 90%-a a gömbölyű fenekű nőket tartja a legdögösebb Lefogyhatsz és lehet óriási sikerélményed, a pasiknak akkor is jobban fog tetszeni a kicsit nagyobb feneked. Bár az önbizalmadnak mindenképp jót tesz, ha sikerül elérned az áhított testsúlyt, a popsit azonban érdemes felturbózni!

Lakkozott körmök

A kivételekről most ne essék szó. A szépen, igényesen lakkozott körmök, a vadító piros, vagy a francia igényesnek, finomnak mutatja a kezedet. A férfiak nagyon vonzónak találnak egy lakkozott körmű hölgyet, ám annál kiábrándítóbbnak a lekopott, töredezett, gombás körmöket. Az ápoltság tehát elengedhetetlen kellék.

Igéző tekintet – hosszú szempillák

Szeretett hímeink szemünket élénkebbnek, érdeklődőbbnek és csillogóbbnak látják, ha szempillaspirált használunk. A csillogó szem érzéki, csalogató. Ha eddig nem nagyon festetted a szempilládat, ideje kipróbálnod!

Természetesség

Nincs borzasztóbb, mint amikor valaki agyon festve, extra mini szoknyában és tíz centis sarkú cipőben megy bevásárlókörútra. Ez egyszerűen röhejes. És maximum a sarkon dolgozó kőművesbrigádot vonzza magához. Légy mindig alkalomhoz illően öltözve, és soha ne vidd túlzásba a festéket, és a dögös elemek kombinálását. Egyszerre elég csak egy dolgot hangsúlyozni!

Jó humor és intellektus

Hogy ne csak a külsőségekről beszéljünk. Természetesen nagyon fontos, hogy a férfiak jól érezzék magukat társaságunkban. Egy jó humorú, tájékozott nő könnyebben fel tudja oldani a kezdeti feszültséget, és hosszútávon is erősíti, hogy ő lehet a megfelelő partner.

Nyitottság és figyelem

A pasik imádnak okosabbnak látszani másoknál. Főleg nálunk… Ne akard mindig letorkolni, még akkor sem, ha valóban neked van igazad. Ha figyelmesen végig hallgatod és értékeled a mondanivalóját, az valósággal olyan számára, mintha hájjal kenegetnék.