5+1 tipp, ha a pasidnak nem áll fel

A férfiak életében vannak olyan időszakok, amikor szerszámukat nehezebben tudják működésbe hozni. Ezek gyakran fiatalabb korban is előfordulnak, nem a kor a lényeg, hiszen stressz hatására, vagy valamiféle mentális probléma mellett előfordulhat ilyen - általában átmeneti - működészavar, ami során a férfiak továbbra is kívánják a szexet, de kivételesen egy kicsit több kell nekik, hogy lázba jöjjenek. Ha ezt tapasztalod, akkor most segítünk, hogy miként indítsd be a másik felet!

1. Nem te vagy a hibás! 

A legfontosabb, hogy ilyen helyzetekben ne magadat okold, ne te merülj depresszióba, nem arról van szó, hogy párod elhidegült tőled, esetleg már nem szeret, vagy nem tart vonzónak. Ha ezt szóvá teszed neki, ráadásképpen még meg is bántod, szóval törődj bele abba, hogy ez most egy ilyen időszak, amikor egy kicsit nagyobb szüksége van a másiknak is a több előjátékra. 

2. Nyugtasd meg! 

Az első és legfontosabb lépés, hogy megnyugtatod a férfit, biztosítod róla, hogy semmi baj sem történik majd, ha nem sikerül, te ugyanúgy szereted, és ha ő is benne van, másként is kielégíthet téged, hátha esetleg megjön a kedve attól, hogy te elélvezel a kezei között. 

3. Ne idegesítsd fel! 

Ha nem működik a szerszáma, a férfi biztosan nagyon idegessé válik, még jobban stresszeli a helyzet. Az nagyon fontos, hogy ilyenkor beszéljetek róla, de ne idegesítsd felesleges kérdésekkel, ne vágj bántó szavakat a fejéhez, tanúsíts felé megértést, hiszen ezt ő is traumaként éli meg, de ha még te is fokozod mindezt, örökre rányomhatja bélyegét teljesítményére. 

Ha probléma áll fenn a működéssel, az egyik legjobb dolog, ha megpróbálod felkelteni a figyelmét valamivel. Legyen szó egy új pózról, valami szokatlan, csak ünnepnapokon kipróbált technikáról, esetleg valami régóta halogatott újdonságról. Amennyiben lefested neki, és megpróbáljátok, az újdonság varázsától könnyedén elfelejtheti problémáját. 

5. Most te játszadozz vele! 

Noha alapesetben az előjáték során főként a férfinak kell bevetnie magát, most egy kicsit vedd át az irányítást, cirógasd őt, izgasd a popsiddal, a kezeddel, a száddal, légy türelmes, élvezd a helyzetet, és add át magadat az élmények. Ha ő látja rajtad, hogy mennyire tűzbe jössz a helyzettől, biztosan neki sem lesz gondja a merevedéssel. 

+1. Nézzetek pornót! 

Ha semmi sem sikerül, esetleg gyors megoldást akartok, a közös pornózás kiváló alternatíva lehet arra vonatkozólag, hogy párod gyorsan felizguljon. Ez elsődlegesen azért van így, mert a férfiak vizuális típusok, és ha látják, hogy éppen akció van, akkor tudat alatt bennük is megindul majd valami, ami erekcióhoz vezet, és attól a ponttól már te is átveheted az irányítást.