A Barbie baba hasonmás újabb “agymeresztő” dobása

Blondie Bennett eltökélt Barbie baba rajongó. Megszállottan próbál gyerekkori játékára hasonlítani. Kapaszkodjon: agyatlan akar lenni, akárcsak a játék!
Akinek ilyen jut eszébe, annál felmerül a kérdés, hogy maradt-e egyáltalán eltávolítandó agy. A drága hölgyemény most hipnoterápián vesz részt, hogy elbutuljon. Eddig mindent megtett, hogy a játékra hasonlítson: barnítás, botox, ajakfeltöltés. Most 38 évesen úgy érezte, hogy a tökéletes “barbisághoz” még valami hiányzik. Vagy inkább túl sok van… ez pedig az ész!
Úgy tűnik, a terápia sikeres, egyszer már el is tévedt, amikor az anyukájához ment, pedig abban a házban nőtt fel. Az mondta, hogy “az emberek mindig azt kérdezik, hogy miért akarok ennyire Barbie-ra hasonlítani? Én pedig azt válaszolom: miért ne?” 20 hipnoterápiás kezelés után kezd teljesen agyhalottá válni. Nemrég egy barátját kellett volna elhoznia a reptérről, de nem tudta, hogy az érkező vagy az induló kapuhoz álljon-e.
Bennett már 9,5 millió forintnyi dollárt költött az átalakításokra. Ehhez jön még hozzá, hogy egy luxusCorvette-el furikázik, hiszen a játékbabának is az van. Az interjú zárómondata az volt, hogy “azt akarom, hogy az emberek úgy tekintsenek rám, mint egy műanyag babára. És ehhez hozzá tartozik az is, hogy ne legyen agyam”.
Bravó, Bennett, bravó!